Duurzame waterbebouwing in Landsmeer en Purmerend

Het bouwen van waterconstructies is een vak apart. Kunststof en hardhout zijn hiervoor de beste materialen. A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf uit Den Ilp gebruikt kunststof gemaakt van afvalplastic. Door het plastic af te vangen, sparen we het milieu. Voor het werken met hout beschikken wij over een FSC®-certificaat.

Een van onze projecten: het vervangen van 327 meter kunststof beschoeiing.

Beschoeiing

Beschoeiing beschermt de waterkant tegen de constant drukkende en trekkende dynamiek van water. De nieuwste innovatie hierin is het gebruik van kunststof. Dit materiaal rot niet en blijft dus veel langer functioneel dan hout. A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf voert deze werkzaamheden vakkundig voor u uit.

Neem contact op
In de afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid van een bedrijf met 1 tractor tot een bedrijf met een omvangrijk machinepark

Steigers

Goede steigers bieden de zekerheid die u nodig hebt als u op een boot stapt. Daarbij is duurzaamheid van belang: u wilt zich niet verwonden aan rottend hout dat instort. Vraagt u zich af of uw steiger nog sterk genoeg is? Laat hem dan inspecteren door A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf. Is een vervanging gewenst, dan doen wij dit graag voor u.

Maak een afspraak
Gemeentes en bedrijven kiezen voor grondverzet van A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf

Bruggen

Wilt u een nieuwe brug laten bouwen of een brug laten renoveren? A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf werkt met duurzaam kunststof en hardhout. Zo verzorgen wij voor u een veilige brug die voldoet aan uw gebruikseisen en ook nog eens lang meegaat. Wilt u meer weten?

Neem contact op