Alle rioolklussen snel geklaard met Haitsma uit Den Ilp, Landsmeer

Wij werken voor gemeente-aannemers en ook voor particulieren aan diverse rioolklussen, waaronder aanleg van huisaansluitingen en het oplossen van verstoppingen. Wij staan spoedig bij u voor de deur als er problemen zijn en lossen deze direct voor u op.

Verstoppingen en verzakkingen aan de noordzijde van Amsterdam

Een riool heeft onderhoud nodig. A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf heeft daarvoor de kennis en de machinerie in huis. Wij handelen snel en met gepaste voorzichtigheid om geen schade aan de leidingen aan te brengen.


De leiding zit verstopt Als we de grond hebben afgegraven, creëren we een toegang tot het riool. Dan zuigen we met onze zuigwagen het hoofdriool gemakkelijk leeg. Daarna kunnen de mensen uit de buurt het water weer zorgeloos gebruiken.


De leiding is verzakt Waterstromen en drukverschillen in de bodem kunnen op de lange termijn verzakkingen van het riool tot gevolg hebben. Heeft u hier in de omgeving van Landsmeer last van, dan helpen wij u graag. We openen het riool, verstevigen de grond, en sluiten het weer. Het is alsof er nooit iemand langs is geweest.

Heeft u rioolproblemen?

Neem snel contact op

Huisaansluitingen

Zowel voor particulieren als bedrijven met grotere nieuwbouwprojecten levert A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf de rioolaansluitingen. Dit precisiewerk vergt een uitgedacht plan waarbij de leidingen een zo kort en effectief mogelijke route afleggen. Voor ons is dit geen kunst. Wij komen graag bij u langs om een ontwerp te maken. Puur uitvoeren kan ook.

Maak een afspraak