Huur bij ons grote grondwerkmachines voor een uw eigen toepassing

Divers grond- en straatwerk, uitgevoerd in de Landsmeerse polder

Voor de bouw in het natte landschap van Noord-Holland is grondwerkexpertise een absolute must. Een fundering moet jaren, zo niet eeuwenlang meekunnen. Ook de juiste machines zijn daarvoor belangrijk. A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf uit Den Ilp heeft al meer dan 60 jaar ervaring met de Nederlandse grond. We weten precies hoe we uw gebruiksplan in gang moeten zetten. Dit doen we zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Als loonbedrijf zijn wij tijdelijk inzetbaar voor grondwerk- en andere klussen

Grondwerk in de regio Amsterdam-Noord

U kunt ons altijd inschakelen voor:

  • ontgravingen,
  • vervoer van grond en zand,
  • verwerken van materiaal,
  • aanbrengen en verdichten van diverse soorten grond en zand,
  • het aanleggen van een adequate fundering voor bouw.

Ook voor terreininrichting, zoals bij een speeltuin, recreatieplaats of parkeerterrein kunt u ons bellen. Wij werken ook op slecht bereikbare plaatsen, zoals een achtertuin met een nauwe toegang.

Mooie, functionele bestrating snel aangelegd

Is een terrein eenmaal mooi glad en stabiel, dan kost het nauwelijks moeite om het te plaveien met sierstenen of -tegels. A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf heeft zich deze kunst eigen gemaakt, en doet dit nu voor klanten in de hele regio.

Beschoeiing met moderne materialen gaat langer mee
Wilt u een steiger of een brug laten bouwen in de regio Landsmeer? Bel dan A. Haitsma Loon- en Aannemingsbedrijf

Een VCA-gecertificeerd grondwerkbedrijf

Drie generaties Haitsma. Dat is de expertise waar u als onze klant op kunt rekenen. Wij hebben zodoende al gewerkt voor Gemeente Landsmeer, Gemeente Purmerend en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Ook hebben wij een bouwput uitgegraven op het Zeeburgereiland in Amsterdam. Ons goede werk heeft ons het VCA-certificaat opgeleverd.

Neem direct contact op